Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

GRATUIT la Corul MiniMe

Corul MiniMe revine din vacanta cu o surpriza!

In perioada septembrie – noiembrie, participarea la repretitiile de Cor este GRATUITA! Locuri limitate!

Corul MiniMe (copii 6-12 ani) este inclus intr-un proiect dedicat Centenarului Marii Uniri, proiect ce include si un spectacol special in luna noiembrie, astfel ca primele doua luni de repetitii, respectiv 18 septembrie – 15 noiembrie, sunt gratuite.

Noul program de repetitii ale Corului MiniMe este: marti si joi, ora 18.30, sedinta dureaza o ora, incepand din 18 septembrie.

Repetitiile vor fi coordonate de Teodora Smarandoiu.

teodoraPasionata de muzica de mic copil, Teodora Smarandoiu a absolvit cursuri de canto, pian si teoria muzicii si a participat la diferite concursuri si spectacole de profil. In ultimii sase ani, a fost solista a trupei Even’thor si a sustinut diferite concentre de muzica rock, jazz, muzica clasica si blues. Preocupata de psihologia copilului si interesata de un master in acest domeniu, Teo reuseste sa se apropie usor de copii, dand dovada de rabdare si intelegere, fiind rapid indragita de toti copiii cu care lucreaza.

Dupa data de 15 noimebrie, programul de repetitii se mentine, intrucat ne pregatim de spectacolul de Craciun – Feeria Craciunului, care va avea loc in decembrie.

Pentru perioada noiembrie-decembrie, pretul este de 150 lei / modul de 8 sedinte.

 

Corul MiniMe

Muzica este arta care reda la cel mai inalt nivel emotiile, reprezentand o resursa importanta care stimuleaza dezvoltarea plenara a copiilor, fiind intotdeauna mijlocul optim de alinare, de mangaiere, de divertisment si usurare sufleteasca. Interesul copilului pentru muzica de toate genurile poate fi stimulat prin auditii muzicale. Arta muzicala contribuie la dezvoltarea multilaterala armonioasa astfel educatia muzicala trebuie inceputa de la o varsta frageda pentru a ajuta la modelarea sensibilitatii artistice.

Muzica ajuta la dezvoltarea armonioasa a copilului, are o influenta pozitiva asupra dezvoltarii cognitive a copiilor, a memoriei si a relationarii acestora cu alte persoane de varsta lor si nu numai.

Kids-SingingCantecul are impactul cel mai puternic asupra dezvoltarii psihicului copilului. Este scop si mijloc in terapia educationala, intrucat prin el se concretizeaza majoritatea obiectivelor muzicoterapiei. Datorita accesibilitatii lui si a continutului sau variat se dezvolta vocea, auzul muzical, se formeaza deprinderea de a canta individual sau in grup, se dezvolta dragostea fata de muzica si activitate. Pentru a fi frumos interpretate de copii, cantecele selectionate trebuie sa fie de certa valoare artistica, sa aiba functie cognitiva, estetica si moral-educativa, asa dupa cum arata exemplificarile de mai sus. Cantecele trebuie sa fie bine realizate artistic, in asa fel incat sa genereze trairi estetice puternice si durabile.

Varsta: 6 -12 ani

Start: 18 septembrie 2018

Program: marti si joi, ora 18.30 – NU MAI SUNT LOCURI (actualizare: 14 septembrie)

Pret modul 8 sedinte: 150 lei

*** PROMOTIE: PRIMELE DOUA MODULE – GRATUIT! (18 septembrie – 15 noiembrie – prezenta obligatorie), in cadrul proiectului ”Scoala de talente! RO-mandria”, desfasurat de Fundatia Nadia Comaneci; pentru acest an, sunt in plan doua reprezentatii pentru Corul MiniMe – un spectacol in noiembrie (RO-Mandria) si unul in decembrie (Feeria Craciunului – Editia a IV-a).

Locatie: Centrul MiniMe (Calea Grivitei nr. 150, Bucuresti – zona Gara de Nord)

Inscrieri: la office@cursuriminime.ro sau 0741.199.600 (incepand cu 3 septembrie 2018, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 16.00).


Colaboratori

  • banner