Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Proiectul MiniMe a prins contur cu ajutorul unor companii responsabile social, care au înţeles utilitatea unui astfel de centru, aceea de a contribui la formarea unei generaţii de tineri frumoşi şi sănătoşi.

Fundația Nadia Comăneci mulțumește companiei VALDAMA și domnului arhitect Adrian Ionescu pentru realizarea proiectului de reamenajare a Centrului MiniMe și firmei de construcții ZIDART, pentru lucrările de reamenajare efectuate în Calea Griviței nr. 150, București.

De asemenea, mulțumiri ARA Art Collection, Media Advertising și Muzeului Național de Literatură Română, pentru implicarea în realizarea evenimentului din 20 iunie 2011, în cadrul căruia au fost licitate tablourile semnate Alexandra Nechita. Nu în ultimul rând, mulţumim publicaţiilor Evenimentul Zilei şi Capital pentru sprijinul acordat în promovarea licitaţiei.

Spaţiul Centrului MiniMe a fost pus la dispoziţia Fundaţiei Nadia Comăneci de către Primăria Capitalei şi Consiliul Local. Pe această cale, dorim să le transmitem mulţumiri celor două instituţii publice care au ales să susţină proiectele fundaţiei.

<>

 
 

Colaboratori

  • banner