Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Aveti nevoie de un spatiu pentru un curs, un workshop, un training, o expozitie, un eveniment de lansare sau o intalnire pentru prietenii sau membrii unui grup, ai unei asociatii? MiniMe va ofera locatia ideala, intr-o zona accesibila si foarte cunoscuta oricui, zona Garii de Nord din Bucuresti.

Centrul MiniMe pune la dispozitia doritorilor doua sali - o sala de dans / atelier (cu mese si scaune) si  o sala de sport – care pot fi amenajate diferit in functie de activitate si solicitarile fiecaruia: cursuri; workshopuri; seminarii; conferinte; training; intalniri private; lansări de carte / de produs; sedinte foto.

Sala de sport are o suprafata de aproximativ 50 mp, iar sala atelier de circa 24 mp.

cats

Facilitati:  aer conditionat; internet wireless; ecran de proiectie, video proiector (sala atelier / sala de sport); flipchart; sistem sonorizare.

Tarife inchiriere sali:

Sala de Sport: 70 lei/ora

Sala Dans / Atelier (cu mese si scaune): 50 lei/ora

NOTA! Salile sunt disponibile la cerere de luni pana vineri intre orele 10.30 si 16.30.

 

* Preturile includ TVA

** Pentru rezervare se achita un avans de minimum 50% din valoarea totala.

*** In cazul amanarii unui eveniment rezervat, avansul achitat se reporteaza pentru noua data stabilita pentru eveniment, in limita disponibilitatii salilor inchiriate.

*** In cazul anularii unui eveniment rezervat, avansul achitat se returneaza in proportie de 75% doar in cazul anuntarii cu minimum 24 de ore inainte de data evenimentului. In caz contrar, avansul nu se returneaza.

Imagini ale sali, precum si de la diferite evenimente organizate in aceasta locatie, pot fi regasite in Galeria foto.

Informatii suplimentare si rezervari la: office@cursuriminime.ro sau 0741 199 600.

Colaboratori

  • banner