Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Fundaţia Nadia Comăneci este o organizaţie apolitică, nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată la iniţiativa gimnastei simbol al sportului românesc, cea care a obţinut prima notă perfectă din istorie într-un concurs olimpic de gimnastică.

Fundaţia Nadia Comăneci are ca principal obiectiv încurajarea, susţinerea şi promovarea performanţei în orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educaţională şi profesională, până la calitatea vieţii şi a familiei.

Fundaţia Nadia Comăneci îşi propune astfel să dezvolte programe prin care să sprijine tinerii sportivi, dornici să atingă cele mai ambiţioase standarde de performanţă, să lupte pentru respectarea drepturilor mamei şi copilului în România şi să se implice în activităţi sociale şi umanitare, având în centrul lor familia, ca fundament al evoluţiei societăţii româneşti.

Fundaţia Nadia Comăneci este coordonată de însăşi gimnasta Nadia Comăneci, în calitate de membru fondator şi preşedinte, şi de domnul Virgil Munteanu, în calitate de vicepreşedinte şi director general.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi site-ul fundaţiei: www.nadiacomaneci.eu.

Colaboratori

  • banner