Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Muzica este arta care reda la cel mai inalt nivel emotiile, reprezentand o resursa importanta care stimuleaza dezvoltarea plenara a copiilor, fiind intotdeauna mijlocul optim de alinare, de mangaiere, de divertisment si usurare sufleteasca. Interesul copilului pentru muzica de toate genurile poate fi stimulat prin auditii muzicale. Arta muzicala contribuie la dezvoltarea multilaterala armonioasa astfel educatia muzicala trebuie inceputa de la o varsta frageda pentru a ajuta la modelarea sensibilitatii artistice.

Muzica ajuta la dezvoltarea armonioasa a copilului, are o influenta pozitiva asupra dezvoltarii cognitive a copiilor, a memoriei si a relationarii acestora cu alte persoane de varsta lor si nu numai.

Kids-Singing

Cantecul are impactul cel mai puternic asupra dezvoltarii psihicului copilului. Este scop si mijloc in terapia educationala, intrucat prin el se concretizeaza majoritatea obiectivelor muzicoterapiei. Datorita accesibilitatii lui si a continutului sau variat se dezvolta vocea, auzul muzical, se formeaza deprinderea de a canta individual sau in grup, se dezvolta dragostea fata de muzica si activitate. Pentru a fi frumos interpretate de copii, cantecele selectionate trebuie sa fie de certa valoare artistica, sa aiba functie cognitiva, estetica si moral-educativa, asa dupa cum arata exemplificarile de mai sus. Cantecele trebuie sa fie bine realizate artistic, in asa fel incat sa genereze trairi estetice puternice si durabile.

 

Copiii participa la orele de sport singuri, fara a fi insotiti (in sala) de un parinte/adult insotitor.

Varsta: 6 -12 ani

Start: 15 ianuarie 2019

Program: marti si joi, ora 18.30 – grupa completa (actualizare 15.02)

Echipament: nu necesita echipament special; in sala se poate intra cu incaltaminte de exterior

Pret modul 8 sedinte: 150 lei

Profesor: Teodora Smarandoiu

teodoraPasionata de muzica de mic copil, Teodora Smarandoiu a absolvit cursuri de canto, pian si teoria muzicii si a participat la diferite concursuri si spectacole de profil. In ultimii sase ani, a fost solista a trupei Even’thor si a sustinut diferite concentre de muzica rock, jazz, muzica clasica si blues. Preocupata de psihologia copilului si interesata de un master in acest domeniu, Teo reuseste sa se apropie usor de copii, dand dovada de rabdare si intelegere, fiind rapid indragita de toti copiii cu care lucreaza.

Locatie: Centrul MiniMe (Calea Grivitei nr. 150, Bucuresti – zona Gara de Nord)

Inscrieri: la office@cursuriminime.ro sau 0741.199.600 (telefonic: incepand cu 7 ianuarie 2019, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 16.00).

Colaboratori

  • banner