Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Kids-Singing

Muzica este arta care reda la cel mai inalt nivel emotiile, reprezentand o resursa importanta care stimuleaza dezvoltarea plenara a copiilor, fiind intotdeauna mijlocul optim de alinare, de mangaiere, de divertisment si usurare sufleteasca. Interesul copilului pentru muzica de toate genurile poate fi stimulat prin auditii muzicale. Arta muzicala contribuie la dezvoltarea multilaterala armonioasa astfel educatia muzicala trebuie inceputa de la o varsta frageda pentru a ajuta la modelarea sensibilitatii artistice.

Muzica ajuta la dezvoltarea armonioasa a copilului, are o influenta pozitiva asupra dezvoltarii cognitive a copiilor, a memoriei si a relationarii acestora cu alte persoane de varsta lor si nu numai.

Corul de copii MiniMe, condus de Teodora Smarandoiu

Varsta: 

- Corul MiniMe Pitici – 4-5 ani

- Corul MiniMe Juniori – 6 -12 ani

Start: suspendat pana la finalul lui 2020, din cauza pandemiei

Program:

- Corul MiniMe Pitici – marti si joi, ora 17.30

- Corul MiniMe Juniori – marti si joi, ora 18.30

Echipament: nu necesita echipament special; in sala se poate intra cu incaltaminte de exterior

Pret modul 8 sedinte: 150 lei

Copiii participa la repetitii singuri, fara a fi insotiti (in sala) de un parinte/adult insotitor.

Profesor: Teodora Smarandoiu

teodoraPasionata de muzica de mic copil, Teodora Smarandoiu a absolvit cursuri de canto, pian si teoria muzicii si a participat la diferite concursuri si spectacole de profil. In ultimii sase ani, a fost solista a trupei Even’thor si a sustinut diferite concentre de muzica rock, jazz, muzica clasica si blues. Preocupata de psihologia copilului si interesata de un master in acest domeniu, Teo reuseste sa se apropie usor de copii, dand dovada de rabdare si intelegere, fiind rapid indragita de toti copiii cu care lucreaza.

Locatie: Centrul MiniMe (Calea Grivitei nr. 150, Bucuresti – zona Gara de Nord)

Inscrieri: la office@cursuriminime.ro sau 0741.199.600 (telefonic: incepand cu 2 septembrie 2019, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 16.00).

Colaboratori

  • banner