Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Antrenamente Ju-Jitsu gratuite

Fundatia Nadia Comaneci, in parteneriat cu Invictus Bucuresti, va invita in zilele de sambata ale lunii iulie la antrenamente gratuite de arte martiale Ju-Jitsu in aer liber.

Antrenamentele vor avea loc incepand cu ora 9.00, in cadrul Arenei Nationale din Bucuresti, punctul de intalnire fiind in fata literei D din cadrul stadionului, in urmatoarele zile:

  • sambata, 1 iulie
  • sambata, 8 iulie
  • sambata, 15 iulie
  • sambata, 22 iulie

Antrenamentele sunt dedicate copiilor de 4 – 12 ani,  atat participanti la cursurile de Ju-Jitsu din cadrul Centrului MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci, frati si prieteni ai acestora, cat si copii care doresc sa vada cum se desfasoara un astfel de antrenament sau sa incerce pentru prima data sa participe la un antrenament si sa descopere beneficiile acestui stil de arte martiale.

Antrenamentele vor fi coordonate de Sensei Mihai Ionita, antrenor – coordonator al cursurilor de Ju-Jitsu organizate de Fundatia Nadia Comaneci in cadrul Centrului MiniMe, precum si unul dintre coordonatorii clubului sportiv Invictus Bucuresti.

Participarea la antrenament se face gratuit si nu necesita inscrierea in prealabil.

Ju-Jitsu – arta supletei – are o istorie de peste un mileniu. Practicata de samuraii japonezi, Ju-Jitsu reprezinta nucleul stiintific al tuturor artelor martiale japoneze. Ju-Jitsu inglobeaza toate tehnicile practicate in diferite stiluri de arte martiale – tehnici de aparare, lovituri, caderi etc. Ju-Jitsu a renuntat la caracterul de razboi si a devenit o tehnica de dezvoltare personala. Principiile Ju-Jitsu sunt: ocolirea, nu-cedarea si folosirea eficacitatii maxime. Totul tine de stapanirea de sine. Prin practicarea Ju-Jitsu, copiii isi dezvolta spontaneitatea, viteza de reactie, rezistenta la efort, dar si altruismul, rabdarea, perseverenta si spiritul de echipa.


Colaboratori

  • banner