Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Cursuri 2018

Bine v-am regasit!

Cursurile MiniMe se intorc din vacanta de iarna cu forte proaspete. Avem si cateva modificari in program, dar intai de toate, ne-am gandit sa va prezentam structura primelor sase luni scolare, pana la vacanta de vara, cu perioadele de cursuri si zilele libere.

Cursurile MiniMe vor incepe in 15 ianuarie 2018. Si se vor desfasura pana la sfarsitul lunii iunie, cu mentiunea ca fiecare curs se va incheia la in ultima sau penultima saptamana din luna iunie, in functie de fiecare modul in parte.

Perioadele de vacante, zile libere legale si weekenduri libere prelungite, in care NU se fac cursuri, sunt:

- vacanta intersemestriala (conform structurii anului scolar): 3 – 11 februarie

- vacanta de Paste (in concordanta cu vacanta scolara): 31 martie – 10 aprilie

- weekend prelungit de Ziua Muncii: 28 aprilie – 1 mai

- weekend prelungit de Rusalii: 26 – 28 mai

- weekend prelungit de Ziua Copilului: 1 – 3 iunie

Programul cursurilor MiniMe pe anul 2018, pana la vacanta de vara, la care sunt LOCURI DISPONIBILE este:

 • English Music Club – curs de engleza prin muzica si joc pentru copii de 3-6 ani – luni si miercuri, ora 17.30, incepand de luni, 15 ianuarie
 • MiniMe Baby Gym – curs de educatie fizica si sport pentru copii de 2-4 ani – marti si joi, ora 17.45 – incepand de joi, 18 ianuarie

Cursurile la care grupele sunt complete si sunt deschise LISTE DE ASTEPTARE sunt:

Toate cursurile se desfasoara in Bucuresti, in sediul din Calea Grivitei nr. 150, sector 1.

Inscrierile se realizeaza la office@cursuriminime.ro, cu urmatoarele date: nume parinte, telefon si email de contact, nume si data de nastere a copilului.

Va asteptam cu drag la MiniMe!

 

 

 

6 Responses so far.

 1. Bună ziua. Dacă mai aveți loc la grupele de balet incepători şi pentru o fetiță de 3 ani şi 4 luni, vă rog să ne anunțați. Copila îşi doreşte foarte mult să facă balet şi sunt convinsă că după primele lecții îi va plăcea şi mai mult. Mulțumesc.

  • admin says:

   Buna ziua! Am facut inscrierea fetitei dvs pe lista de asteptare si, in momentul in care se va elibera un loc, va vom anunta. Multumim!

 2. Catalina CIRSTEA says:

  Buna ziua. Sunt mama a gemenilor Antonia si Alexis, care au 3 ani. Va rugam sa ne spuneti unde mai aveti locuri disponibile. Multumesc frumos.

  • admin says:

   Buna ziua! Cursurile MiniMe vor intra in vacanta din 15 iunie si revin in toamna. La inceputul lunii septembrie vom anunta noul program. Multumim si o vara minunata!

 3. roxana nita says:

  buna ziua!
  pentru o fetita de 8 ani mai aveti un loc la grupa de gimnastica?
  va multumesc

  • admin says:

   Buna ziua! Cursurile MiniMe vor intra in vacanta din 15 iunie si revin in toamna. La inceputul lunii septembrie vom anunta noul program. Multumim si o vara minunata!


Colaboratori

 • banner