Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Dans aerobic pentru copii de 4-6 ani

Va invitam la MiniMe Aerobic Dance – atelier de dans aerobic pentru copii de 4-6 ani.

Atelierul are o durata de 5 sedinte de ~50 minute fiecare, care vor avea loc in perioada 5 martie – 2 aprilie 2020, in fiecare zi de joi, de la ora 17.30. Taxa de participare la atelierul de dans aerobic (5 sedinte) este de 110 lei.

Atelierul este coordonat de Andreea Petcu, fosta gimnasta de performanta, practicanta de gimnastica artistica si gimnastica aerobica, absolventa UNEFS si membra a echipei Federatiei Romane de Gimnastica, implicata in organizarea a diferite evenimente si ateliere de gimnastica artistica si aerobica pentru copii.

 aerobic dance 2

Atelier MiniMe Aerobic Dance

Atelier de dans aerobic pentru copii de 4 – 6 ani.

Descriere: Cursul se adreseaza copiilor energici, iubitori de muzica si dans. Cursul isi propune sa ofere un cadru dinamic si interactiv pentru dezvoltarea fizica si psihica a copiilor. Cursul combina pasi de aerobic si dans, in coregrafii simple si atractive, foarte antrenante datorita muzicii si ritmului, dar si foarte eficiente pentru sanatate, datorita intensitatii miscarilor.

Varsta: 4 -6 ani (min. 4 ani impliniti)

* Copiii participa singuri la orele de dans aerobic, fara a fi insotiti (in sala) de un parinte/adult insotitor.

Durata: 5 sedinte x ~50 minute fiecare

Start: 5 martie 2020

Program: joi, de la ora 17.30 (respectiv in zilele de 5 martie, 12 martie, 19 martie, 26 martie, 2 aprilie)

Echipament: pantaloni de trening/ colanti si tricou, balerini sau incaltaminte usoara, felxibila, de interior – in sala nu se intra cu incaltaminte de exterior

Pret atelier (5 sedinte): 110 de lei

* Pentru al doilea frate se aplica 10% reducere

aerobic dance 3

Profesor antrenor: Andreea Petcu, fosta gimnasta de performanta, a practicat atat gimnastica artistica, cat si gimnastica aerobica. Andreea a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, sectia Sport si Performanta Motrica, iar in prezent urmeaza studiile de Masterat in Management si marketing in structurile, activitatile si evenimentele sportive, in cadrul aceleiasi facultati. Chiar si dupa ce a fost nevoita sa se retraga din competitii, din cauza unei accidentari, Andreea a continuat sa ramana aproape de gimnastica. Ani la rand si-a pus experienta in folosul micilor gimnaste, aspirante la titlul de campioana, in cadrul unor cluburi sportive din Bucuresti si, mai recent, in calitate de membru al echipei Federatiei Romane de Gimnastica, contribuie la realizarea unor programe de profil care sa le insufle copiilor dragostea pentru gimnastica si sport, in general.

Locatie: Centrul MiniMe (Calea Grivitei nr. 150, Bucuresti – zona Gara de Nord)

Inscriere: la office@cursuriminime.ro sau telefonic la 0741 199 600 (de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 16.00)


Colaboratori

  • banner