Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Cu cateva zile inainte de vacanta de vara scolara, Fundatia Nadia Comaneci a organizat in iunie 2017 cea de-a treia editie a spectacolului „Feeria Dansului”.

140 de copii cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani, participanti la cursurile de dans si balet din cadrul Centrului MiniMe, sub indrumarea coregrafului Viviana German-Potlog, au urcat pe scena Teatrului de pe Lipscani, pentru a crea „feeria florilor”, tema acestei editii.

Spectacolul a fost deschis de doua momente speciale, un dans in doi plin de emotie si caldura, ai caror protagonisti au fost Amalia Miclea si Cristian Tunea, vechi cursanti MiniMe, si un moment muzical oferit de un fost dansator MiniMe, Robert Roca, ce a cantat „Sa fim copii”, al Mihaelei Runceanu.

Rand pe rand, cele patru grupe de dans si cinci de balet, au urcat pe scena: orhidee, flori de nu-ma-uita, maci, panselute, ghiocei, lalele, trandafiri, garofite, bujori, toate au incantat in egala masura inimile celor aproape 500 de spectatori.

Sponsorii acestui eveniment au fost: Orange, Tymbark, Alka, Chipita, Sloop, Family Care, Boomerang, Aqua Carpatica, Fabrica de Sandwichuri, Jolly Kids, Atelierul oradean de sapunuri 100% naturale facute manual Skin Novels, iar partenerii media: Realitatea TV, Evenimentul Zilei, Smart & Happy Child, Careers Business, Fashion Premium Magazin, Star Junior si iulianaroca.ro.

 


Colaboratori

  • banner