Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

Feeria Craciunului 2019

Fundatia Nadia Comaneci a organizat luni, 16 decembrie 2019, pe scena mare a Palatului National al Copiilor din Bucuresti, cea de-a cincea editie a spectacolului ”Feeria Crăciunului”. 230 de copii, participanti la cursurile de dans modern si balet clasic, organizate de fundatie in cadrul Programului MiniMe, precum si membri ai Corului MiniMe al fundatiei, au urcat pe scena intr-un spectacol unic, in aplauzele a 800 de spectatori.

banner final

Spectacolul a fost structurat in doua parti. Prima parte a fost dedicata momentelor de balet, iar a doua parte celor de dans modern. Toate coregrafiile au fost atent alese si gandite de coregraful spectacolului, Viviana German-Potlog.

Rand pe rand, cele zece grupe de dans modern si balet clasic, au urcat pe scena intruchipand toate personajele specifice iernii intr-un magic ”Vis de iarna”, asa cum de altfel a fost si numele acestui spectacol.

Intre cele doua parti ale spectacolului, pe scena a evoluat Corul MiniMe, condus de Teodora Smarandoiu, care a incantat publicul cu colinde moderne, romanesti sau internationale.

Intregul spectacol a fost transmis live pe pagina de Facebook a Fundatiei Nadia Comaneci, iar printre miile de urmatori s-a aflat chiar Nadia Comaneci. Aceasta a transmis un scurt mesaj de felicitări celor mici, difuzat pe scena imediat după evolutia Corului MiniMe. De asemenea, Nadia a postat pe pagina personala de Instagram un mesaj plin de mandrie pentru copiii de la Fundatia Nadia Comăneci.

De la o feerie de Craciun, nu putea lipsi Mos Craciun, care a sosit la finalul spectacolului incarcat cu daruri.

Toti cei 230 de copii care au urcat pe scena au fost rasplatiti cu diplome si medalii si o multime de daruri oferite cu sprijinul partenerilor spectacolului: Herlitz Romania, Heidi Chocolat, Boromir, SuperMercato, RoStar, DeSilva – cu brandurile Knoppers, Mamba, Nimm Smilegummi si Werther’s Original, Vitamin Aqua, Viwa Vitamin Water, Little Miracles, Green Cola, 7Days, Magic Croissant, Editura Integral, Internațional Alexander si Casa de avocatura Bondoc & Asociatii.

Evenimentul s-a bucurat si de sprijinul partenerilor media AlboTech Consulting, care a asigurat si transmisia live pe pagina de Facebook, Evenimentul Zilei, Smart & Happy Child si IulianaRoca.ro.


Colaboratori

  • banner