Cursuri pentru copii isteti

...pentru copii isteţi! Un proiect al Fundației Nadia Comăneci!

O noua feerie magica s-a incheiat

Fundatia Nadia Comaneci a incheiat un nou spectacol de dans si balet in cadrul programului MiniMe. “Feeria Dansului – Editia a IV-a” s-a desfasurat vineri, 15 iunie, la Sala Rapsodia din centrul vechi al Capitalei si a adus pe scena 170 de copii participanti la cursurile de dans si balet din cadrul MiniMe, coordonate de instructor-coregraf Viviana German-Potlog, si membri ai Corului MiniMe, dirijat de prof. Florentina Brescanu. Tema spectacolului din acest an a fost “Feeria Pasarilor”.

feeria dansului 2018 (33)

170 de pasari maiestre au urcat rand pe rand pe scena,  fiecare grupa intruchipand o alta pasare: lebede, pasari paradis, canari, papagali, parasi flamingo, colibri, berze, pauni si pasari phoenix. Aplauzele au curs neintrerupt dupa fiecare coregrafie, iar la final toate pasarile au urcat pe scena pentru a-si arata admiratia pentru coregraful lor.

Fiecare spectacol are o alta tema, alte costume, alte melodii, alte coregrafii. Repetitiile incep cu cateva luni inainte si muncim mult sa ne ridicam la nivelul asteptarilor. Suntem deja la al saptelea spectacol si sunt copii care au fost in toate spectacolele. Evolutia lor este evidenta si suntem fericiti ca reusim de fiecare data sa-i surprindem pe parinti si sa ii vedem foarte multumiti de prestatia copiilor lor. Sunt foarte mandra de copiii mei, de cat de frumosi, gratiosi si talentati sunt!”, a spus Viviana German-Potlog, coregraful spectacolului.

feeria dansului 2018 (32)

Corul MiniMe, in deschidere

Pentru prima data, spectacolul a fost deschis de un cor de copii, Corul MiniMe recent infiintat de Fundatia Nadia Comaneci, sub bagheta profesorului dirijor Florentina Brescanu.

Corul MiniMe este un vis devenit realitate. De mult timp cochetam cu aceasta idee si ne bucuram ca am reusit sa punem bazele unui nou cor de copii. Din nefericire, nu toti copiii din cor au putut fi prezenti la spectacol, fiind sfarsit de an si avand si nenorocul unei epidemii de varicela prin scoli si gradinite, dar cei noua care au evoluat s-au comportat exemplar. Sunt tare mandra de ei!”, a povestit la final Florentina Brescanu, care lucreaza cu cei mici de doar patru luni.

feeria dansului 2018 (1)

Feeria Dansului, un spectacol care creste de la an la an

170 de copii pe scena. 500 de oameni in sala, cu locuri alocate anterior. 170 de trofee, diplome si de trei ori mai multe pungi cu cadouri pentru copiii participanti, cadouri oferite cu sprijinul a peste 20 de parteneri ai spectacolului – Orange Romania, PepsiCo Romania cu brandurile Prigat si Roua muntilor, Farmec, Gerovital, Boromir, Alka, Unirea de la Orkla Foods Romania, 7Days de la Chipita, DeSilva cu brandurile Leibniz, Knoppers, Mamba si Smile Gummi Softies, PanFood, Eisberg, Green Cola, Fabrica de Sandwichuri, Delicatese Florescu, Editura Integral, Constructii Erbasu, Bondoc si Asociatii, Thea Store si The Flower Society. Partenereii media ai evenimentului au fost: Evenimentul Zilei, Revista Femeia, Elite Business Woman, Smart and Happy Child si iulianaroca.ro.

Primul spectacol Feeria Dansului a avut loc in iunie 2015, cu aproximativ 70 de copii. In fiecare an, numarul copiilor participanti la cursurile de dans si balet din cadrul programului MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci a crescut treptat, astfel ca Feeria din aceasta vara a ajuns la 170 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani protagonisti. Toate spectacolele sunt create de o echipa mica, dar inimoasa. Este foarte mult de munca, efortul din spatele unui spectacol de o asemenea anvergura este urias; dar suntem o echipa care nu face niciodata lucrurile pe jumatate, care face totul cu placere si daruire, pentru ca iubim copiii, iar copiii nostri de la MiniMe merita toata implicarea noastra”, a declarat Iuliana Roca, Project Manager in cadrul Fundatiei Nadia Comaneci.

feeria dansului 2018 (31)

Pentru prima data, Feeria Dansului a fost transmisa live pe pagina de Facebook a Fundatiei Nadia Comaneci, unde puteti urmari si acum inregistrarea intregului spectacol.

 


Colaboratori

  • banner